Trust Alliance Compliance Solutions

Voldoen aan wet- en regelgeving

Trust Alliance Compliance Solutions

Compliance

 De risico’s die internationaal zakendoen met zich mee kan meebrengen zijn voor individuen vaak lastig te bepalen. Toch zijn
bedrijven verplicht onder nieuwe Europese anti-witwas wetgeving gedegen onderzoek uit te voeren naar wie hun klanten en relaties zijn. Dit om financiële, juridische en reputationele schade uit te sluiten. Schikkingen met het OM omtrent het niet nakomen van anti-witwas verplichtingen lopen immers in de miljoenen. Helaas bemoeilijken barrières in taal, wetgeving en cultuur het KYC (know your client) proces. Het KYC principe is een basisvoorwaarde binnen financiële dienstverlening, en wordt in steeds meer branches de norm.


Trust Alliance

Al meer dan tien jaar is Trust Alliance actief in de markt op zoek naar de best beschikbare compliance oplossingen, zodat uw
KYC processen vlekkeloos verlopen. In dat proces werken we al jaren samen met onze partners Refinitiv en Innovative Systems. 
Vanuit Vught helpen we onze klanten in Nederland en België hun wettelijke verplichtingen zo efficiënt mogelijk nakomen, met screening software, trainingen, Enhanced Due Diligence onderzoeken en het inrichten van een compleet compliance framework. 


Onze Screening oplossingen

Trust Alliance Compliance Solutions is partner van Refinitiv (World-Check), waarmee compliance-risico’s op de meest efficiënte wijze geïnventariseerd en geprocessed worden. Niet alleen screening, maar ook Enhanced Due Diligence speelt hierin een grote rol. World-Check is “the golden standard” op dit vlak en wordt gebruikt en vertrouwd door vele toonaangevende organisaties, overheden en banken wereldwijd en zeker ook in Nederland, dit om te voldoen aan de (inter)nationale wetgevingen zoals oa: WWFT, WTT, Sanctiewet 1977, FATCA, FCPA,  UK Bribery Act en de 5e en 6e anti witwasrichtlijnen waaronder de activiteiten van vele organisaties onbewust vallen met alle risico’s van dien. 


Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

10+
Jaar ervaring in de markt
150+

Tevreden relaties

1.000.000+
Uitgebreide checks uitgevoerd