Training in compliance trust alliance compliance solutions

Training in Compliance

Trust Alliance Compliance Solutions

Training in Compliance

Het belang van training voor compliance medewerkers 

Wanneer een organisatie een uniform compliance framework heeft uitgerold, zal het voortdurend moeten toezien op de naleving hiervan. De uitvoering hiervan ligt immers bij de werknemers. Het is daarom erg belangrijk dat compliance medewerkers op de hoogte zijn van hoe zij met de materie moeten werken. Om alle medewerkers aan boord te krijgen bij een beleidsverandering is het belangrijk om personeel te trainen op compliance vlak.


Wat staat centraal bij een compliance training?

Trust Alliance biedt verschillende compliance trainingen aan. Bij het implementeren van compliance programma’s wordt in eerste instantie gericht op de medewerkers. Met een combinatie van E-learnings en trainingen staat bewustwording van de toegevoegde waarde centraal. Dit is belangrijk voor zowel nieuwe als bestaande medewerkers. 


World-Check

Naast de bewustwording over het handelen, moet ook duidelijk zijn hoe dit in de praktijk moet worden toegepast. Bij het screenen van relaties werken veel toonaangevende organisaties wereldwijd met de World-Check software van Refinitiv. Om deze software goed te gebruiken dient een compliance medewerker op de hoogte zijn van de handelingen die hij of zij moet uitvoeren wanneer actie vereist is. Dit kan zijn:

-    Het bepalen van (false) positives

-    Actie ondernemen wanneer een hit plaatsvindt

-    Het correct instellen van Ongoing Screening (OGS)

-    Het verzorgen van batchscreening

-    Ad hoc zoekopdrachten uitvoeren


Benieuwd naar de mogelijkheden voor compliance en/of World-Check training bij u op locatie?


10+
Jaar ervaring in de markt
150+

Tevreden relaties

1.000.000+
Uitgebreide checks uitgevoerd