World Check

Refinitiv World Check

Hoe World Check helpt bij het screenen van derde partijen

World Check

Wat is World Check?

De risico’s die internationaal zakendoen met zich mee kan meebrengen zijn voor individuen vaak lastig te bepalen. Barrières in taal, wetgeving en cultuur bemoeilijken dit proces. World Check is er op gebouwd u te helpen voldoen aan wet- en regelgeving, weloverwogen beslissingen te maken en te voorkomen dat uw bedrijf wordt gebruikt voor financiële misdaad of geassocieerd wordt met corruptie.

Al meer dan twintig jaar levert Refinitiv World-Check gerichte en betrouwbare informatie om u te helpen weloverwogen beslissingen te maken op het vlak van risico mitigatie. Een team van meer dan 470 specialisten en analisten wereldwijd controleert dagelijks de strengste richtlijnen, en verzamelt informatie uit betrouwbare bronnen zoals sanctielijsten, reputabele media en overheidsarchieven. Onze analisten zorgen ervoor dat u zelf geen diepgravend onderzoek hoeft te doen. De World-Check database is de meest complete en actuele lijst die wereldwijd beschikbaar is op het gebied van de WWFT/AML, FCPA, KYC etc.

Welke oplossingen biedt World-Check voor mijn bedrijf?

Met een accurate screening voorkomt u dat uw klant geld witwast, belasting ontduikt of terrorisme of andere criminaliteit financiert.
Dit is niet alleen schadelijk voor de internationale veiligheid, maar het voorkomt ook financiële-, juridische- en reputatieschade.
Voor bedrijven is het noodzakelijk zich bewust te zijn van de compliance-aspecten in zijn totaliteit.
Boetes en reputatieschade kunnen in de miljoenen lopen, en organisaties werkend onder een vergunning komen bij overtreding onder nog strenger toezicht te staan.

Middels de webbased versie van World Check kunt u 24/7, volledig anoniem en zonder limiet targets screenen en een compliance-trail opbouwen. Deze dienst is zowel online als volledig geïntegreerd met uw ERP/CRM database te gebruiken (middels verschillende toepassingen).


Bent u benieuwd hoe World Check u kan ondersteunen?

Welke informatie bevat
World-Check?


De Database van World-Check is opgebouwd uit publieke informatie. Met de ISAE 3000 certificering biedt het officieel 100% dekking op alle sanctie- en embargolijsten wereldwijd. Buiten de sanctielijsten richt de informatie zich op Heightened Risk Individuals and Organizations zoals:

- Politically Exposed Persons (PEP’s)

- Ultimate Beneficial Owners (UBO’s)

- Law Enforcement (Opsporingslijsten)

- Regulatory Enforcement (Financiële opsporingslijsten)

- Other Bodies (Bv. Reputabele media)

- State Owned Entities (Staatsbedrijven)

- State Invested Entities (Gedeeltelijk staatseigendom)


De kwaliteit wordt gewaarborgd door het continu toevoegen en reviseren van nieuwe gegevens. Deze informatie wordt verwerkt vanuit een hoog moreel besef. Daarom wordt er alleen gewerkt met betrouwbare media.

 

10+
Jaar ervaring in de markt
150+

Tevreden relaties

1.000.000+
Uitgebreide checks uitgevoerd