compliance kyc screening world-check

Onze Samenwerkingspartners

Trust Alliance Compliance Solutions heeft als doel om de beste compliance en risk oplossingen voor onze klanten aan te bieden. Daarom werken wij samen met verschillende partners uit de markt die ons in dit doel ondersteunen.

Onze partners

Refinitiv World Check

LSEG

LSEG Risk Intelligence is een van 's werelds grootste leveranciers van gegevens en infrastructuren voor financiële markten en bedient meer dan 40.000 organisaties in ongeveer 190 landen. Het biedt toonaangevende gegevens en inzichten, handelsplatforms en open data- en technologieplatformen die een bloeiende wereldwijde gemeenschap van financiële markten met elkaar verbinden - waardoor de prestaties worden gestimuleerd op het gebied van handel, investeringen, vermogensbeheer, naleving van wet- en regelgeving, marktgegevensbeheer, bedrijfsrisico's en bestrijding van financiële criminaliteit.


Innovative Systems Finscan

Finscan

.Innovative Systems, (Finscan) levert data-oplossingen die bruikbare inzichten bieden en klanten in staat stellen de verborgen kansen of risico's in hun data te identificeren. Sinds 1968 is Innovative Systems een pionier op het gebied van best-in-class datakwaliteit, datamanagement en risico- en compliance-oplossingen. Het on-premise en cloudgebaseerde (SaaS) -aanbod van Innovative Systems biedt dramatische, meetbare verbeteringen in nauwkeurigheid, kosten en productietijd ten opzichte van alternatieven.

Noctua Open Source Intelligence

Noctua

Als innovatieve onderzoekssoftware ondersteunt Noctua in de strijd tegen fraude en criminaliteit, zoals belastingontduiking, terrorisme of witwassen (AML). Daarmee is Noctua onmisbaar voor financiële instellingen, verzekeraars, gemeenten, financiële autoriteiten en opsporingsdiensten.

Om onderzoekswerkzaamheden te faciliteren, heb je via Noctua toegang tot een groot aantal bronnen. Voorbeelden zijn de PEP en sanctielijsten, GBA (voor gemeenten), KVK, Open Corporates, UBO-register en Kadaster.
Elke via een API te benaderen bron kan worden toegevoegd.

Supplier Onboarding

3rdRisk

Als Nederlands technologiebedrijf helpt 3rdRisk de nieuwe generatie risk, audit en compliance professionals om succesvol te zijn in de hedendaagse risicomaatschappij. 3rdRisk is een multidisciplinair risk management platform waarmee organisaties interne en derde partijen risico’s – van cyber, compliance, duurzaamheid tot privacy – kunnen managen. Het 3rdRisk platform monitort deze risico’s real-time en bespaart kosten door slimme automatisering en de meegeleverde content.