compliance kyc screening world-check

Onze Samenwerkingspartners

Trust Alliance Compliance Solutions heeft als doel om de beste compliance en risk oplossingen voor onze klanten aan te bieden. Daarom werken wij samen met verschillende partners uit de markt die ons in dit doel ondersteunen.

Onze partners

Refinitiv World Check

Refinitiv

Refinitiv is een van 's werelds grootste leveranciers van gegevens en infrastructuren voor financiële markten en bedient meer dan 40.000 organisaties in ongeveer 190 landen. Het biedt toonaangevende gegevens en inzichten, handelsplatforms en open data- en technologieplatformen die een bloeiende wereldwijde gemeenschap van financiële markten met elkaar verbinden - waardoor de prestaties worden gestimuleerd op het gebied van handel, investeringen, vermogensbeheer, naleving van wet- en regelgeving, marktgegevensbeheer, bedrijfsrisico's en bestrijding van financiële criminaliteit.

Innovative Systems Finscan

Innovative Systems Finscan

.Innovative Systems, (Finscan) levert data-oplossingen die bruikbare inzichten bieden en klanten in staat stellen de verborgen kansen of risico's in hun data te identificeren. Sinds 1968 is Innovative Systems een pionier op het gebied van best-in-class datakwaliteit, datamanagement en risico- en compliance-oplossingen. Het on-premise en cloudgebaseerde (SaaS) -aanbod van Innovative Systems biedt dramatische, meetbare verbeteringen in nauwkeurigheid, kosten en productietijd ten opzichte van alternatieven.arrow_drop_up arrow_drop_down