enhanced due diligence

Enhanced Due Diligence

Plenty of space for a smooth sub-title!

Enhanced Due Diligence

Enhanced Due Diligence

Alle bedrijven maken gebruik van derde partijen die hen in staat stellen hun bedrijf te runnen. Of ze nu voorzien van goederen of diensten, producten uitleveren of de verkoopkanalen vergoten, derde partijen brengen ongetwijfeld grote voordelen met zich mee. Maar, aan de andere kant ook een hoop risico’s en uitdagingen. 

Ieder bedrijf dat kan worden gelieerd, direct of indirect, met inbreuken op compliance, integriteit of ethische kwesties loopt het risico op reputatie schade. Weten waar de risico’s in uw keten liggen is daarom essentieel. Enhanced Due Diligence onderzoek brengt uw risico’s in kaart, en zorgt ervoor dat bedrijven zich in alle rust kunnen richten op de core-business.

enhanced due diligence onderzoek

De inzichten uit Enhanced Due Diligence Onderzoek

De Enhanced Due Diligence rapporten van Refinitiv bieden accurate, kwalitatieve inzichten in de potentiële risico’s met derde partijen. Het geeft antwoord op de vraag of u zaken met een partij mag, wil en moet doen. Ieder rapport wordt afgestemd op de risk appetite van de klant en het gevonden risico. De mate van risico wordt weergegeven op schaal van 1 tot 10, waarbij onder anderen de volgende factoren meewegen:


 • Het probleem in verhouding tot het bedrijf
 • De betrouwbaarheid van de data
 • Het geconstateerde risico-patroon
 • De ernst van de uitkomst
 • De huidige situatie
 • De ondernomen herstelpogingen van het bedrijf 

Enhanced Due Diligence bij Trust Alliance 

Omdat de risk-appetite van uw bedrijf in verhouding tot uw derde partij kan verschillen, bieden we verschillende soorten Enhanced Due Diligence rapporten aan. U vindt de mogelijkheden aan de rechterzijde van deze pagina.


Trust Alliance Compliance Solutions is partner van Refinitiv (World-Check), waarmee risk en compliance-risico’s op de meest efficiënte wijze geïnventariseerd en geprocessed worden.


Refinitiv Enhanced Due Diligence biedt uitgebreid inzicht in potentieel risico en wordt gebruikt door toonaangevende organisaties wereldwijd waaronder overheden.


Onze rapporten helpen iedere organisatie om weloverwogen risicobeslissingen snel en kosten efficiënt te maken.

Enhanced Due Diligence Rapporten

 • Basic Report:
  Omvat informatie uit World-Check, negatieve media in het Engels en de moedertaal van de entiteit of het individu, veel gebruikt voor laag risico partijen
 • Core Report:
  Alle informatie uit een basic report, inclusief financiële gezondheid, ESG risico, cyber-risk en operationeel risico.
 • Advanced Report:
   Alle informatie uit een Core Report, inclusief uitgebreid onderzoek naar 5 individuen met meer dan 25% zeggenschap over de entiteit
 •  Premium Report:
  Uitgebreide mogelijkheden waaronder fysiek lokaal onderzoek.  Voor informatie over het premium rapport, neem contact met ons op. 
10+
Jaar ervaring in de markt
150+

Tevreden relaties

1.000.000+
Uitgebreide checks uitgevoerd